14juuni

Miloš Teodosic:
"Sellest meeskonnast võinuks igaüks saada play-off’i MVPks"

Pärast VTB Ühisliiga tšempionaadi lõppu andis meie kodulehele intervjuu play-off’i kõige väärtuslikum mängija Miloš Teodosic CSKAst – meistritiitli saavutanud meeskonnast.
Armeelaste tagamängija jagas oma võiduemotsioone, meenutas oma eelmisi hooaegu CSKAs, hindas Nižni Novgorodi võimalusi Euroliigas ja rääkis VTB Ühisliiga äsjase play-off’i murranguhetkest.

Millised on pärast seda pikka hooaega võidumotsioonid?
Näitasime tõelist iseloomu, võites kõik kolm play-off-seeriat, üheksa rasket mängu. Seejuures polnud meil koduväljakueelist! Olen tõeliselt õnnelik, et sain olla osa sellest meeskonnast. Olen ka väga väsinud – mänge oli hooaja jooksul palju. Pärast Euroliiga Final Fouri oli edasiseks võitluseks moraalselt raske häälestuda, aga näitasime kõigile, et ei mängi CSKAs ainult raha pärast – tulime siia võitude ja tiitlite järele. Ja suutsime tulla meistriks, ehkki keegi meiega enam ei arvestanud.

Teil oli hooaja jooksul palju katsumusi, aga praegu võib meenutada meeldivamat poolt. Milline hetk tuleb pähe esimesena?
Meil koos oli palju häid hetki, aga parim olnuks Euroliiga võitmine… Teate, parim on just praegu. Oleme meistrid!

Kas võib öelda, et see oli isiklikus plaanis teie parim hooaeg CSKAs?
Mul on seda raske hinnata, lisaks ei unusta ma kaht eelmist, samuti head hooaega CSKAs. Mulle ei meeldi endast rääkida. Aga kui ausalt, siis ma ei näe enda mängus suurt vahet võrreldes eelmise hooajaga või tollega, kui meeskonnas oli Andrei Kirilenko. Mängin nii või teisiti üsna ühtemoodi, püüan väljakul anda endast kõik.

Saite austava play-off’i MVP tiitli. Mida see teile tähendab?
Nagu juba ütlesin, püüan mängida meeskonna heaks ja mulle on tähtsaim CSKA edu. Sellest meeskonnast võinuks igaüks saada play-off’i MVPks. Mängisime kui üks suur meeskond suure algustähega.

Millal mõistsite, et seda VTB Ühisliiga esikohta enam käest ei anna?
Kui ausalt, tundsin seda pärast teist Krasnodaris peetud mängu. Me ei alistanud seerias 0:2 taga olles. Ennast väga raskesse olukorda pannuna näitasime iseloomu ja suutsime vastase väljakul võita kahel korral. See oli minu jaoks märk, et suudame sel aastal võita tiitli. Leidsime just Krasnodaris meistriks tulekuks jõudu.

Mida ütlete finaalivastase Nižni Novgorodi kohta? Sel meeskonnal seisab järgmisel hooajal ees Euroliiga debüüt…
Nad võitlesid suurepäraselt. See on hea meeskond suurepärase treeneri ning kõigest kahe või kolme leegionäriga. Arvan, et nende Euroliiga debüüt kujuneb edukaks.

Pidasite praeguse lepingu kohaselt CSKA eest just oma viimase mängu. Millised on teie edasised plaanid?
Tunnen end veel CSKA osana. Kas jään siia või mitte, pole enam küsimus minule. Armastasin seda meeskonda tõeliselt. Rohkem ei oska ma midagi öelda.

Kui oluline on teile otsustamisel armeelaste uue peatreeneri nimi? Teil oli Ettore Messinaga probleeme, aga tema lahkub nüüd…
CSKA on üks perekond. Perekonnas tuleb vahel ikka probleeme ette, see on normaalne. Nagu on normaalne ka see, et mõnikord läksid minu ja Messina arvamused lahku. Igaüks meist soovib meeskonnale parimat, aga kõigil on oma nägemus. Mul pole Ettore vastu midagi isiklikku, nagu ka klubikaaslaste vastu. Mõningad erimeelsused on tavaline nähtus. Peamine on tulemus. Täna oleme meistrid!

Jaga
Meeldib?
12
Sponsors