04veebruar

Deniss Zahharov - jaanuari parim noor mÀngija

VTB Ühisliiga jaanuari parimaks nooreks mängijaks nimetati Jenissei tagamängija Deniss Zahharov.

VTB Ühisliiga valib neljandat aastat järjest „Parimat noort mängijat“. Selle saab kuni 23-aastane korvpallur (1993 sündinud ja nooremad), kes tunnistatakse 2015/16 tšempionaadil omavanuste seas parimaks.
Hooaja parima noore mängija valimisel arvestatakse kõigi seitsme põhiturniiri kuu tulemusi, kus Liiga nimetab võitja ja ka teised esikolmikusse kuulujad.

Neljandal kuul, jaanuaris sai noortest parimaks Krasnojarski Jenissei tagamängija Deniss Zahharov. 22-aastane venelane osales eelmisel kuul oma meeskonna kolmes mängus (UNICSi, Krasnõi Oktjabri ja VEFiga) näidates end siberlaste ühe liidrina. Zahharovi keskmine statistika neid mängudes: 12,3 punkti, 2,0 lauapalli, 1,7 korvisöötu ja 10,7 efektiivsuspunkti.

Peale Zahharovi pääsesid eelmise kuu paremate noorte esikolmikusse tsenter Artjom Klimenko Avtodorist ja ääremängija Stanislav Ilnitski Himkist.

„Kui sind märgatakse, on see alati meeldiv. Tähtsaim, et meeskond näitaks häid tulemusi, siis hinnatakse ka sinu tegutsemist teenete järgi,“ märkis Deniss Zahharov. „Las spetsialistid tegelevad hindamisega, minu asi on püüda igas mängus meeskonnale maksimaalselt kasu tuua. Püüan jätkuvalt areneda ja fänne oma mänguga rõõmustada!“

Jaga
Meeldib?
11
Sponsors