24august

Ühisliiga juhid osalesid Venemaa Korvpalliföderatsiooni aastakonverentsil

Täna toimus Peterburis hotellis Park Inn by Radisson Venemaa Korvpalliföderatsiooni (VKF) järjekordne aastakonverents.

Sel konverentsil kuulati ära VKFi presidendi ja kontrolli-revisjonikomisjoni aruanded, samuti valiti järgmiseks nelja-aastaseks tsükliks president, täitevkomitee ja kontrolli-revisjonikomisjon.
VKFi presidendiks valiti tagasi ainus kandidaat Andrei Kirilenko, kes jätkab tööd sel kohal.

Konverentsil osalesid ka VTB Ühisliiga esindajad: VKFi hoolenõukogu liige, Ühisliiga president Sergei Kuštšenko ja VKFi täitevkomiteesse valitud Ühisliiga peadirektor Ilona Korstin.

„Esimest korda viimaste aastate jooksul toimus VKFi konverents plaanipärase töise üritusena, mis oli suunatud korvpalli arendamisele ja süsteemsele arengule,“ rõhutas Sergei Kuštšenko. „Föderatsioon on teinud aastaga ära suure töö. Seda peab samas võtmes jätkama. Toimub konsolideeritud, normaalne korvpalliüldsuse koostöö, mis eristub selgelt föderatsiooni tööst eelmisel perioodil, enne Kirilenko valimist ametisse.
Aasta tagasi, kui regionaalsed föderatsioonid, klubid ja VTB Ühisliiga toetasid Andreid, lihtsalt uskusime mängijasse ja võib-olla riskisime veidi. Nüüd, aasta hiljem, on tulemus näha. Võib kindlalt öelda, et korvpalli on tulnud noorte ja kaasaegsete spordijuhtide plejaad.
Taastub ka VKFi rahvusvaheline autoriteet. Varem pidurdunud projektid jätkavad arengut ning töösse on võetud ja ka realiseeritud mitu uut.“

„VKF on Ühisliigale tähtis strateegiline partner,“ märkis Ilona Korstin. „Peame olema pidevas ühenduses ja lahendama kõik tekkinud küsimused operatiivselt. Seoses sellega on väga tähtis, et föderatsiooni presidendina jätkab Andrei Kirilenko. Ta juba tõestas end efektiivse mänedžerina, kes suudab lühikese aja jooksul kõik osakonnad tööle panna ja võtta kriitilises olukorras vastu õige otsuse. Olen kindel, et Venemaa korvpalli tulevik on heades kätes.“

Jaga
Meeldib?
4
Sponsors