02august

Ühisliiga sõlmis Lagardère Sports'iga teleõiguste müügilepingu

Täna teatati Londonis VTB Ühisliiga ja Lagardère Sports’i vahel sõlmitud eksklusiivsest lepingust, mille kohaselt saab agentuur tšempionaadi ülekannete õiguse terves maailmas (välja arvatud turniiril osalevad riigid). Leping sõlmiti kolmeks hooajaks – 2016/17st 2018/19ni.

VTB Ühisliiga on 2008. aastal loodud klubivõistlus eesmärgiga ühendada Ida-Euroopa juhtivaid klubisid. Osalevate klubide ja rahvuslike korvpalliliitude poolt vastu võetud Ühisliiga alusprintsiibid on demokraatia ja sportlikud põhimõtted.

Lagardère Sports kasutab Ühisliiga maksimaalseks populariseerimiseks ning Euroopa ühe tugevama tšempionaadi staatuse kinnistamiseks oma ressursse ja kogemusi.

Lagardère Sports’i asepresident Stefan Felsing:
„Meil on väga hea meel koostöö üle VTB Ühisliigaga. Sel tšempionaadil mängimine on prestiižne ja oleme kindlad, et tulekul on tõeliselt huvitav aeg. Ühisliiga mängude vastu on terves maailmas suur huvi ning ootame kannatamatult võimalust näidata lähema kolme aasta jooksul kõike parimat uutele vaatajatele.“

VTB Ühisliiga peadirektor Ilona Korstin:
„Oleme uhked, et Lagardère Sports hakkab meid terves maailmas esindama. Edukaks rahvusvaheliseks kommertsturniiriks saamisel on ainult üks võimalus – teha koostööd parimate, tõeliste professionaalidega. Oleme kindlad, et Lagardère Sports oma rikkaliku kogemustepagasiga aitab muuta VTB Ühisliiga paremini tuntuks ja haaravaks sporditooteks.“

Lagardère Sports on kogenud müügimänedžeride meeskonnaga võimeline töötama terves maailmas efektiivselt ning pakkuda optimaalsete teenusepakettide valikuks parimaid lahendusi.
VTB Ühisliigas osaleb hooajal 2016/17 14 meeskonda Venemaalt, Kasahstanist, Valgevenest, Eestist ja Lätist, luues tõelise üleeuroopalise, suure potentsiaaliga võistluse.

Lagardère Sports’ist

Lagardère Sports on juhtiv sporditurunduse agentuur, mille igas regioonis on lai ekspertidevõrk, kes realiseerivad innovaatilisi lahendusi. Lagardère Sports leiab, et sport pakub kirgi ja emotsioone, mis rikastab inimeste elu ja muudab selle põnevamaks. Meie Lagardère Sports’is pakume klientidele privilegeeritud pääsu spordi unikaalsete võimaluste juurde. Lagardère Sports on osa kompaniist Lagardère Sports and Entertainment, mis on 50-aastase turukogemusega ja 1600 kaastöötajaga üle terve maailma.

VTB Ühisliigast

VTB Ühisliiga on 2008. aastal loodud professionaalne rahvusvaheline korvpalliliiga. Selle eesmärk on ühendada Ida- ja Põhja-Euroopa juhtivaid korvpalliklubisid. Praegu kuuluvad VTB Ühisliigasse niisugused Euroopa tippklubid nagu Moskva CSKA, Krasnodari Lokomotiv-Kuban, Moskva oblasti Himki, Kaasani UNICS, Peterburi Zenit ja teised. Ühisliiga peasponsor on VTB pank.

Jaga
Meeldib?
8
Sponsors