24aprill

Anton Ponomarjov - Liiga parim kasahhi mÀngija

Astana ääremängija Anton Ponomarjov valiti VTB Ühisliiga 2015/16 meistrivõistluste parimaks kasahhi korvpalluriks. Mängija autasustamine toimus Volgogradis Krasnõi Oktjabri ja Astana kohtumise ajal.

Meenutame, et VTB Ühisliiga annab neljandat aastat järjest välja auhinnad iga osavõtjariigi parimale mängijale. Seitsmes riigis, mis on esindatud ainult ühe klubiga (Läti, Eesti, Valgevene, Tšehhi, Kasahstan, Soome ja Gruusia) määrab laureaadid Liiga ekspertide nõukogu. Venemaa (9 klubi) parima valmisest võtab koos Liigaga osa Infoagentuur TASS.

Anton Ponomarjov valiti teist korda VTB Ühisliiga parimaks kasahhi mängijaks. 2012/13 aastal oli ta esimene selle tiitli omanik, kuid kahel järgmisel hooajal valiti parimaks tema klubikaaslane Anatoli Kolesnikov.

Käesoleval põhihooajal pidas Ponomarjov Astana eest 24 mängu, milles tema keskmine statistika oli 20,5 minutit, 6,8 punkti, 4,4 lauapalli ja 7,2 efektiivsuspunkti.

„See autasu oli minu jaoks meeldiv üllatus,“ märkis Anton Ponomarjov. „Tahan tänada meeskonnakaaslasi ja treenerite staapi – see on kogu meeskonna teene. Olen tänulik perele ja vanematele, kes mind alati toetavad ja minusse usuvad.“

Jaga
Meeldib?
2
Sponsors